Pantene Treatover

Min hverdags makeup

_MG_3253

_MG_3260
Hverdags makeup, det må ikke tage for lang tid også skal det se godt ud. Her er hvad jeg gør! Jeg har den holdning at min makeup i hverdagene når jeg går på job, gerne må se naturligt og flot ud også skal det holde. Jeg starter altid med at lægge en dagcreme i hele ansigtet. Derefter bruger jeg en BB Creme, kan med hundred procent anbefale den fra Rimmel London, den fungerer som primer, fugter huden, minimerer porer, beskytter huden med SPF 25, dækker som en letvægts concealer, ensarter som en foundation samt blødgør huden. Efter BB creme er påført bruger en Stay Matte Transparent Powder også fra Rimmel London som giver et mat finish. Når det grundlæggende er på plads bruger jeg en False Lash Effect Mascara fra Max Factor som giver en super flot volumen. Som sidste finish bruger jeg en skøn skøn skøn naturlig Lasting Finish by Kate Moss læbestift også fra Rimmel LOndon, som er en holdbar samt cremet læbestift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pantene Treatover