Refreshing Wash Gel

Refreshing Wash Gel

_MG_3228 _MG_3230

Jeg er over længere tid prøvet af finde en wash gel, men jeg må ærlig indrømme at jeg bliver ved med at gå tilbage til Refreshing Wash Gel fra Nivea, jeg har været et trofast bruger i mange år. Så piger og drenge for dens sags skyld, jeg kan varmt anbefale denne wash gel. Den renser huden i dybden og giver en frisk følelse. Jeg bruger den både morgen og aften.

Hermed et lille update om bloggen. Jeg har skiftet platform, jeg er gået fra Blogger til Bloggers Delight (hedder nu http://wordsby.bloggersdelight.dk). Dette har jeg valgt at gøre da jeg gerne vil starte på en frisk med bloggen og samt at jeg gerne ville have nogle flere muligheder i forhold til platformen. Håber dog stadig i vil læse med ! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refreshing Wash Gel