In love with a bag

Musthave – The Black Cap

glitter_cap

Som i nok har bemærket er det blevet super in at gå med caps. Nogle af jer er måske hoppet med på dillen, jeg selv har længe ledt efter den perfekte cap til min stil og nu har jeg endelig fundet den. Jeg taler om denne skønne glitter cap fra Moss Copenhagen. Sort med sort glimmer, synes den er så fin. Det er et musthave til mine sommeroutfits. Nedenfor teksten her kan i se nogle skønne outfits med caps. Skøn inspiration fra disse to tøser, hvis blogs jeg selv følger og får rigtig god inspiration fra.

NY-CAP1-1200x941 247cff34c4fe33fb4b193d270687144aHer skønne billeder fra Rikke May som har bloggen theinsider, se den her

229912_980Samt et super fint billede fra bloggen Lamia Rasmussen, besøg hende her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In love with a bag