Basic black pumps!

Makeup tip: BB Cream fra Rimmel London

_MG_3521

_MG_3522

_MG_3532

rimmel-london-bb-cream

Jeg har tidligere fortalt jer om min hverdags makeup, hvor jeg blandt andet bruger en BB Cream fra Rimmel London. Jeg er stadig meget afhængig af den og nu ville jeg fortælle jer lidt mere om denne vidundercreme.

Man kan godt sige at de bedste egenskaber fra hudpleje og makeup er blevet samlet i ét produkt. Den tryller en uensartet hud om til en smuk og ensartet hud. Jeg synes den er guld værd. Cremen hedder 9-i-1, da den hjælper på 9 områder: 1. Fungerer som primer – 2. Fugter huden – 3. Minimerer porer – 4. Beskytter huden med SPF 25 – 5. Dækker som en letvægts concealer – 6. Ensarter som en foundation – 7. Blødgør huden – 8. Matterer – 9. Tilfører huden en klar og levende udstråling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic black pumps!