Second Female spring/summer 2013

Summer cravings – Shorts and skirts

summer_cravings
Links: 1. Dotta hw short skirt/ Her – 2. Lina short skirt/ Her 3. Satinnederdel/ Her 4. Blonde shorts/ Her 5. Print shorts/ Her 6. Chiffonshorts med perlebroderi/ Her 7. Blonde nederdel/ Her 8. Nederdel med print/ Her 9. Nicolina Skirt/ Her 10. Born Shorts/ Her 11. Day Attire/ Her 12. Sable Stripe Mini Short/ Her

Godaften piger, håber i hygger jer. Kigger meget på nettet for tiden efter nederdele og shorts, da jeg ikke selv synes at jeg ejer nogle pæne, flotte shorts og da jeg kun har en nederdel jeg er glad for. Her vil jeg vise jer hvilke modeller jeg savler over lige for tiden. Håber på at de måske allesammen kan komme til at ligge i skabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second Female spring/summer 2013