Styleicon #01

En super behagelig trend!

Birkenstock1

Birkenstock2

Birkenstock3

Hej piger. I har måske selv lagt mærke til denne nye trend, men i hvert fald er det blevet meget in at gå med i de skønne Birkenstock sandaler, under sidste modeuge i paris var flere modeller stylet med birkenstock sandaler. Jeg er selv hoppet med på vognen, de er så behagelige at gå med og de passer til stort set alt. I kan købe dem mange steder, jeg ved at matas har haft dem i mange år og jeg kan huske at jeg engang ikke var særlig begejstret for dem, men det er jeg kommet efter. Sjovt, at man kan ændre mening så hurtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styleicon #01