Casual but cool!

MATCHY MATCHY

matchy matchy
Links: Grønt leopard print fra Asos nederdel og sweaterSæt 1: Fra vila, Shorts og jakkeSæt 2: Fra Second Female, Shorts og topSæt 3: Fra H&M, Nederdel og top

En af de store tendenser i år er sæt der matcher. Her har jeg fundet nogle eksempler til jer. Alle disse skønne sæt vil være perfekte i det danske sommer vejr. Jeg har selv købt sæt 3 fra H&M. Jeg er nemlig igang med at fornye min sommergarderobe da jeg kun ejede et par short og en sort nederdel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual but cool!