IKEA cravings!

Anbefaling: Nivea “In-shower body milk”

_MG_3735
_MG_3737

Her er et produkt jeg har ventet meget længe på. Piger har i lyst til at træde ud af badet med en silkeblød hud, så synes jeg virkelig i skal prøve Nivea “In-shower body milk”. Jeg selv kan allerede ikke undvære den – jeg synes den er helt fantastisk, den absorberer perfekt i huden og efterlader huden dejlig blød. Det fungerer som en Skin Conditioner og ikke som en shower gel, den bruges imens du er i bad, dog skal du vaske huden med en almindelig shower gel inden brug, så din våde hud kan absorbere den specielle formula med mandelolie, så din milk nemt og hurtigt trænger ind i huden. Efter påføring, lad et trænge ind i huden og skyl så resterne af. Så kan du ellers klæde dig på, da der ikke er brug for yderligere påføring af fugtighedscreme. Wuuuhuuu! Prøv den piger, der findes en til tør hud og en til normal hud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA cravings!