Kaffetip: Millicano fra Gevalia

Anbefaling: Pantene Pro-V

_MG_3748
_MG_3747

Hej piger. Endnu en anbefaling, denne gang vil jeg gerne anbefale Pantene Pro-V 2min Colour Damage Rescue Treatment Masque. En hårmaske til farvet hår, BTW piger, har i farvet hår så brug altid produkter til farvet hår og ikke bare til tørt hår, produkter til farvet hår plejer og holder dit hår meget bedre end almindelige produkter til feks tørret hår. Denne hårmaske er til farvet hår eller hår med highlights og hjælper med at holde længere på farven. Jeg bruger den en gang om ugen, hvor jeg lader den sidde i håret i 2 min hvor jeg derefter skyller den ud. Jeg har altid fået afbleget mit hår – noget af det værste man kan gøre ved sit hår. Men denne hårmaske får mit hår til at sundt og velplejet ud, den går ind og reparere udseendet af farve skadet hår. Og piger den er til at betale, 60kr skal i slippe for den, det er da til at have med at gøre, og i kan finde den i stort set alle supermarkeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffetip: Millicano fra Gevalia