Sommerlæsning!

Black and white!

_MG_3777

_MG_3778

_MG_3780

Hej piger! Jeg ville lige blære mig lidt over min skønne lillesøster. Hun har lavet denne skønne black and white flettaske til mig. Jeg er bare super glad for den! Synes bare hun er for cool, det kræver en del tålmodighed at gå i gang med sådan en skønhed. Mit søster har lavet disse flettasker i et par år nu, så hun kan jo bare det shit efterhånden, jeg bliver dog stadig meget imponeret af hende. Hun lavede denne taske på omkring tre dag. Hun er bare for SEJ! Hvad synes i om den piger?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlæsning!