Hair Oil fra L'oréal og Schwarzkopf

Casual autumn!

casual_autumn
Links: 1:Kasket 2:Sneakers 3:Ur 4:Ring 5:Frakke 6:Bukser 7:Armbånd

Vi kan vist alle mærke lidt, at vi går de koldere tider i møde og så er det snart frem med de varme sager, som er blevet gemt væk i skabet. Jeg har sammensat et skønt outfit til når de tider er tættere på os. Jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette. Jeg elsker sommer, men jeg synes at vi går den smukkeste tid på året i møde om ikke så længe. Jeg synes at efteråret er sådan ikke smuk tid på året, alle de flotte farver på træer og blade, jeg er helt vild at gå ture og se på alle de skønne farver. hehe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair Oil fra L'oréal og Schwarzkopf