Black and white!

Kaffetip: Millicano fra Gevalia

_MG_3783
_MG_3785
_MG_3787
_MG_3789

Et lille kaffetip til dem af jer der er ligeså afhængig af kaffe som jeg er. Jeg er den heldige ejer af en Nespresso maskine, men det kan godt blive lidt dyrt en gang imellem, for vi drikker meget kaffe herhjemme. Derfor besluttede jeg mig for at prøve Millicano fra Gevalia. Det er en skøn instant kaffen med en ekstra fyldig og kraftig smag, ligesom vi kan lide kaffe herhjemme. Der er tilsat fintmalede bønner til instant kaffen for at give mere smag og aroma og det fungere bare rigtig godt – Hehe vi er lidt af nogle kaffe elsker herhjemme, Millicano fra Gevalia er blevet en del af vores daglige rutine om morgen, også sparer vi også lidt på Nespresso kapsler. WUUHUU!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and white!