"YOU SENT ME" T-SHIRT DRESS

Love Jane Kønig!

jane-konig1

jane-konig
Jeg har tidligere vist jer min fine V-ring fra Jane Kønig som jeg fik af min søde kæreste i fødselsdagsgave – Jeg er vild med alle smykkerne fra Jane Kønig, men her har jeg valgt nogle stykker ud som helt sikkert kommer på min ønskeliste til jul, hehe ja den er jeg allerede igang med. Hvilket et smykke fra Jane Kønig er jeres ynglings? Smid en kommentar, det kunne være rigtig sjovt at vide, hvilket et smykke der er jeres ynglings. Slå et smut forbi janekoenig.dk piger, jeg er sikker på at der er noget i vil forelske jer i – jeg er i hvert fald forelsket!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"YOU SENT ME" T-SHIRT DRESS