...

Nyt indlæg!

Photo 13-01-14 19.14.31

Photo 13-01-14 14.50.08

Godaften piger! Håber i har haft en god dag. Vi fik sne i Roskilde, først tænkte jeg øv, men det er jo lidt hyggeligt, hehe når man befinder sig indenfor.
Min bedste veninde og hendes søde kæreste var forbi igår, det var bare super hyggeligt. De smutter en tur til Paris i slutningen af januar, så de ville gerne låne mit kamera, så det fik de da lov til. Haha da de så var smuttet hjem kom jeg i tanke om at nu kunne jeg jo ikke tage billeder til bloggen… hmm what to do… men så tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne udnytte situationen med et nyt form for blogindlæg… Today with my iPhone… Så piger det er det der kommer til at ske den næste måneds tid her på bloggen. Jeg vil nogle dage tage en række billeder af hvad min dag består af. Jeg håber at i vil synes at disse indlæg er søde og sjove og at i vil følge med, der vil selvfølgelig komme en masse andre indlæg fra mig imens.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...