Today with my iPhone #2

One to watch!

one-to-follow Det er et stykke tid siden, men jeg sad og kiggede rundt på Etsy. Kender i Etsy, Etsy er en form for online markedsplads , hvor mennesker over hele verden kan købe og sælge unikke varer. På Etsy fandt jeg en fantastisk shop, shoppen ejes af Atene Malinauskaite, en ung designer fra Litauen. Hendes designs er unikke og elegante, jeg er vild med det hun lave. Helt klart en up coming designer jeg helt sikkert vil holde øje med. Jeg er heller ikke i tvivl om at der kommer til at hænge mange af hendes fine kreationer i min garderobe. I kan forresten følge hende på Etsy her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today with my iPhone #2