Nyt indlæg!

Today with my iPhone #1

Photo 14-01-14 10.39.12Hej piger, så er det, det første indlæg af “Today with my iPhone”. Det har faktisk været meget sjovt at starte på. Dog har min dag i dag ikke bestået af forfærdelig meget. Min dag startede med en god morgenmad, bestående af havregryn med rosiner, en morgenmad vi elsker herhjemme. Der røg selvfølgelig også en god latte ned, alle gode dage starter med en god kop kaffe! – Nothing stands between a girl and her coffee!

Photo 14-01-14 14.54.21Efter morgenmaden gik dagens arbejde igang. Nogen af jer ved det nok, men jeg er uddannet grafisk designer. Lige pt søger jeg nyt job, så det bruger jeg meget tid på. Ellers arbejder jeg meget på at udvide min portfolio, så lige pt er jeg igang med et projekt sammen med min gode veninde, vi er igang med at designe et interaktivt magasin. Et super spændende projekt, som vi begge er meget optaget af.

Photo 14-01-14 14.10.12 Omkring kl. 13 blev det altså tid frokost og min søde kæreste havde købt en lækker salat med laks til mig. Hmmm det var en skøn frokost!

Photo 09-01-14 21.59.03 Der går ikke en dag uden at jeg sætter mig med en god bog og fordyber mig ned dens verden en times tid. Det er en skøn måde at slappe af på. Jeg elsker en god bog og dem jeg læser har mange forskellige gener, lige nu er jeg igang med “Anne of Green Gables” på dansk “Anne fra Grønnebakken”. Jeg har set filmen hundrede gange og den elsker jeg, så jeg har glædet mig meget til modtage denne fra Barnes & Noble i New York, jeg er dog kun lige gået igang. Som sagt så er jeg grafisk designer så jeg elsker også smukke bøger og det kan man vist godt sige at dette er. Bøgers udseende har en stor betydning for mig, jeg kan derfor også godt finder på at bedømme en bog ud fra dens cover – hvilket kan være både godt og dårligt. Om ikke så længe kommer min søster og far forbi til lidt hygge, så jeg vil smutte nu piger – Håber ikke indlægget har skuffet jer, men at i stadig gerne vil følge med. !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt indlæg!