Would like to wear!

The weekly find #4

weekly-find
Shirt Dress: Her
Boost: Her
Cap: Her

Hej piger. Så blev det fredag, jeg får min bedste veninde og hendes skønne kæreste til middag og xfactor i aften, glæder mig. Endnu engang har jeg siddet og forelsket mig i uendelig mange items på Asos, fandt dog denne skønne sag, som jeg bare må eje til når det bliver lidt varmere i vejret! Jeg er vild med skjorte-kjoler og jeg kan ikke få for mange af dem. De er så cool at style, samtidlig med at de kan bruges til enhver lejlighed.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Would like to wear!