Slip-ins!

Wishlist item!

current-wishlist

Michael Kors Jet Set Crossbody / Her

Hej igen piger, undskyld de sidste par dages stilhed på bloggen, jeg har desværre været lidt for optimistisk mht. til det skønne vejr så jeg har desværre ligget i sengen de sidste par dage. Håber i nyder vejret derude? Jeg er desværre stadig ikke helt på toppen, så jeg nyder idag det dejlige vejr gennem mine vinduer. Hold da op, man finder da ud af at ens vinduer trænger til en ordenlig omgang forårsvaskning, når solen skinner så dejligt. hehe! Inden jeg blev syg, var jeg på en lille inspirationstur i roskilde gågade. Her faldt jeg over denne skønhed fra Michael Kors – perfekt størrelse og skøn detalje med både kæde og læderrem. Heldigvis er der ikke længe til min 23års fødselsdag, så mon ikke om den kommer på ønskelisten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip-ins!