Current wishlist!

Zara addicted!

zara
TIARA / HERE
MOCCASINS / HERE
NECKLASE / HERE
BLOUSE / HERE
SHIRT / HERE
BAG / HERE
SUNGLASSES / HERE

Hej piger! Jeg ville lige vise jer mine zara farvoritter. Jeg skal på mandag på kærestetur til København med K! Så mon ikke vi slår et smut forbi zara på strøget. Det er ellers ikke meningen at vi skal shoppe på mandag, vi vil gå en god lang tur ved nyhavn og langs vandet, mon ikke vi har en kaffe i hånden også. hehe. Det glæder jeg mig rigtig meget til, så jeg krydser fingre for at foråret viser sig på mandag. Det kunne være dejligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current wishlist!