ETSY LOVE | 01

Black, blue and a little more black!

normal-thursday6
| Top / Her
| Nederdel / Her
| Halskæde / Her
| Mules / Her

Dagen i dag står på en masse layout arbejde på forskellige projekter. En masse sjove og spændende projekter som jeg glæder mig til at fortælle jer lidt mere om senere. Tøj mæssigt, bliver det nok et par behagelige bukser og en løs bluse af en art, men jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette outfit i dag. Jeg er lige pt meget forelsket i mange af de sko og sandaler som er en del af &otherstories forårskollektion nu lige, så de skønne hæle er selvfølgelig derfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ETSY LOVE | 01