Saved items!

I’ll stop wearing black, when they find a darker colour!

normal-thursday3
Links:
1. Stropbluse / Her
2. Maxinederdel / Her
3. Shopping bag / Her
4. Slip in-sandaler / Her

Hej Piger! Håber i har nydt vejret de sidste par dage, det har jeg i hvert fald, hvilket også forklare stilheden på bloggen. Jeg har de sidste par dage været travlt optaget af et grafisk projekt, men jeg har selvfølgelig stadig fundet tid til at forberede nogle lækre indlæg til jer, som i vil få at se her på bloggen de næste par dage. Jeg ville også lige bruges dagens pause på at vise jer hvilket outfit jeg gerne ville hoppe i i dag. kys kys kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saved items!