One of my favorites!

TO DO TODAY | Free printables

todotodaytodotoday2 En lille ny ting på bloggen. Jeg har en masse projekter hele dagen, det er derfor meget dejligt at kunne holde styr på dem. Derfor har jeg lavet en to do today liste til mig selv, jeg kan godt lide at krydse de ting af jeg har lavet og gå videre til den næste. Hehe lidt system og orden! Jeg synes ikke i skulle snydes for denne printable, så jeg har lavet et link hvor i kan downloade den og printe den ud derhjemme. Håber i synes om det! I må sige til hvis i har nogle idéer til andre printables jeg kan lave til jer.

DOWNLOAD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of my favorites!