Makeup tip: BB Cream fra Rimmel London

Basic wardrobe

basic-garderobe
Links: 1:Cropped Tank Top//Her 2:LnA Crepe Tank Top//Her 3:Carhartt Sweatshirt//Her 4:LnA Hutton Silk Sleeve Sweatshirt//Her 5:Nike Sweatshirt//Her 6:ASOS Blouse//Her 7:ASOS T-Shirt//Her 8:ASOS Boyfriend T-Shirt//Her 9:ASOS Blazer//Her 10:ASOS Tailored Blazer//Her 11:River Island Blazer//Her 12:ASOS Brady Slim Boyfriend Jeans//Her 13:Hilfiger Denim Natalie Skinny Jeans//Her 14:ASOS Supersoft Black Skinny Jeans//Her 15:New Look Providence Black Peep Toe Heeled Shoes//Her 16:Steve Madden Realove Nude Strap Heeled Sandals//Her 17:ASOS PEACHEY High Heels with Peep Toe//Her

Hallo Ladies jeg er godt klar over at jeg lovede jer dette indlæg i går, men jeg havde desværre rigtig mange problemer med min internet herhjemme, så jeg var desværre ikke i stand til at komme på i går. Men nu virker det igen, YES!

Et sikkert og grundlæggende tip jeg kan give jer til jeres garderobe, er i skal have jeres basic items i orden. Her viser jeg jer hvilket items det kunne være. Jeg kan med garanti sige at hvis i har styr på jeres basic items i jeres garderobe, vil der sjældent opstå tøjkriser når i er på vej ud af døren.

Det som jeg synes er fedt når disse items er i orden, er at de kan styles sammen med noget lidt mere vildt. Et basic item, som måske en gang imellem kan være lidt kedelige kan pludselig komme til at se rigtig cool ud. 2nd-day-x-christina-dueholm

Forresten piger husk at det er i aften at 2nd day i samarbejde med Christina Dueholm fra Passions for Fashion lancerer “The perfect fit” en kollektion som er bestående af t-shirts, cool jeans og rå læder ithems. Jeg kan desværre ikke selv være der, ville ellers rigtig gerne, men jeg synes at hvis der er nogle af jer der har mulighed for at deltage så gør det!

2

 • uff nogen fine tanks … dem må jeg lige ind og lure på det ku være ret fedt at ha sådan en nu her hvor jeg på tirsdag får min tatovering på siden så ville man ku den med sådan en her tank top 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Words by

   Ja de er så fine. Ihh hvor bliver det spændende. Den vil jeg glæde mig til at se ! 😉 Lad os snart ses!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup tip: BB Cream fra Rimmel London