Travel tip - Wasabi, London

Min smukke mor – Shop the look

shop-the-look_mor
Links: Bukser: Rützou – Flahsy grå bukser Blazer: Kokoon blazer Pumps: Pumps i læder fra H&M

Billedet til venstre, er min smukke mor i slutningen af 80erne inden hun fik mig. Tjek hendes outfit! Det er som taget ud af et modemagasin. Skøn sammensætning, hvis jeg selv skal sige det. Jeg spurgte hende om hun stadig havde tøjet, men desværre. Det havde ellers være fedt! Jeg har dog fundet nogle items som minder meget om det hun har på, så hvis i synes at det er cool kan i finde dem på de links under billedet. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel tip - Wasabi, London