Anbefaling: Pantene Pro-V

Would like to wear!

would_like
Links: 1:Clutch 2:Nederdel 3:Ur 4:Ringe 5:Chiffonbluse 6:Cardigan 7:Ballerina

Hej piger. Min kæreste og jeg skal den 6 september på en lille kærestetur, vi vil spise morgenmad på The Yogurt Shop, vi skal shoppe og om aften skal vi så op på en af vores ynglings restauranter, Sticks n sushi på Tivoli hotellet. Jeg ville ikke have noget imod at tage dette skønne outfit på den dag. Jeg har forelsket mig i en clutch fra Decadent, jeg er dog i tvivl om hvilken farve jeg bedst kan lide, men jeg ville style dette outfit med en clutch i farven “Starfish”, jeg er vild med den friske og varme farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Pantene Pro-V