Turen går til Kreta!

The weekly find #01

the-weekly-find#1
Hallo ladies! Så er det blevet tid til endnu et nyt tema indlæg. The Weekly Find er et indlæg hvor jeg hver uge finder et item jeg er vild og fortæller hvordan jeg ville style det. Denne uges item er denne skønne jersey sweatshirt fra KENZO, som i kan finde HER. Dette item er perfekt til det vejr vi har nu. Jeg ville style sweatshirten med et par læder bukser og med nogle enkle støvletter. Med hensyn til accessories, synes jeg en sort cap og forskellige ringe ville passer perfekt til.

Men piger, jeg flyver til Kreta i morgen tidlig. Jeg har forberedt et par indlæg til jer, ikke fra Kreta, dem må i vente med til jeg kommer hjem. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om internet mulighederne på hotellet, men jeg håber på at jeg finder en løsning. Men ellers er der en masser skønne indlæg til jer, når jeg er hjemme igen. Ihhh hvor jeg glæder mig til ferie !!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Kreta!