Min smukke mor - Shop the look

Interior cravings!

interiør-cravings
Links: 1: Viskestykker fra Hay / Her –  2: Tallerkner fra Royal Copenhagen / Her –   3: Lampe fra Ilva / Her –   4: Hoptimist / Her –   5: Lanterner fra Holmegaard / Her –   6: Ugle pude fra By Nord / Her

Jeg går lige pt og drømmer om disse skønne ting til lejligheden. Ville lige vise jer det, det kunne være at der var noget af det i havde lyst til at eje. For tiden går min kæreste og jeg og tænker på at lave om herhjemme. Håber på at vi snart får tid og råd til at gøre det og når vi gør det, vil jeg selvfølgelig vise jer det herinde. Xoxo Nicole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min smukke mor - Shop the look