Green Bamboo!

Hair Oil fra L’oréal og Schwarzkopf

_MG_3744
_MG_3746

Jeg er selv vild med hårolien fra Morrocanoil, men men men, jeg har desværre ikke altid råd til at købe den, så jeg har lovet nogle af mine læser at prøve nogle billigere, dog ligeså gode alternativer. Jeg ved at de er begyndt også at sælger en 25ml til 99kr. Men jeg har alligevel fundet to produkter jeg gerne vil anbefale jer.

Den ene er en hårolie fra L’oréal Elvital – Extraordinary oil – Den findes til normalt og farvet hår, det er en blanding af 6 blomstekstrakter som giver et velduftende, silkeblødt samt glansfyldt hår uden at fedte det til… Olien koster 95kr for 100ml og kan købes i Matas og stort set alle supermarkeder.

Den anden hårolie er fra Schwarzkopf – Gliss hair repair daily oil elixir – Den giver en smuk glans til håret. Brug den evt før hårvask som nærende hårkur, efter hårvask i fugtigt hår som intensiv, fugtgivende pleje eller ved styling til at give et perfekt finish… Olien kan også som olien fra L’oréal Elvital købes i Matas og de fleste supermarkeder og koster 60kr.

Disse to produkter minder meget om hinanden og bruges på samme måde, det der var det afgørende for mig var duften, jeg kan lide begge produkter bruger dog den fra L’oréal Elvital mest, jeg synes duften er mildere og blødere samt med en lille duft af blomster hvor jeg synes at hårolien fra Schwarzkopf er mere parfumeret. Håber i kunne bruge mit indlæg til noget piger. Vi ses!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Bamboo!