would like to wear!

Pearls!

pearlspearls_janeCoco Chanel gik med dem, Rihanna og olsen-tvillingerne går med dem, alle kan gå med dem. Perler er meget in og det både de ægte, uægte og i forskellige størrelse. Så bare kom igang med at bær disse skønheder. Jeg har selv lidt perler herhjemme, jeg er dog faldet pladask for Jane Kønigs perle øreringe som kan købes fra d. 28 januar. Med hensyn til priser må jeg være jer svar skyldig indtil videre piger… Hvad synes i, er de ikke fine? Jeg er forelsket!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

would like to wear!